Het product is olijfolie en sap van bladeren, afkomstig van olijfbomen met een hoge concentratie organische polyfenolen. Het wordt verkregen uit olijfcomponenten die oplosbaar zijn in water, verkregen tijdens het maalproces. Vervolgens ondergaat het een pasteurisatie- en concentratieproces om de stabiliteit, eigenschappen en microbiologie van het product te waarborgen.
De processen worden mechanisch en in een korte tijd uitgevoerd, om de polyfenolen niet te beschadigen. Olijfbomen van de Arróniz-variëteit hebben een hoge concentratie polyfenolen in hun bladeren en vruchten. Ze worden geoogst op een optimale rijpheidsniveau, om alle aroma's en smaken intact te houden.
ORIGINE
Rode wijn uit Saint-Émilion
De Puisseguin Saint-Émilion appellatie ligt ten noordoosten van het beroemde dorp Saint-Émilion. Deze historische wijngaard strekt zich uit over een heuvelachtig gebied, waar de wijnstokken profiteren van voldoende zonlicht en koele nachten, wat zorgt voor een perfecte rijpheid van de druiven. Geselecteerd door onze oenoloog, P de Puisseguin put uit een klei-kalksteen terroir om een volle en vlezige wijn aan te bieden, die de prestige van Bordeaux-wijnen vertegenwoordigt.
WIJNMAKING
Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks.
DRUIVEN
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
PROEVEN
Helder donker granaatkleur.
Fruitige neus met aroma's van zwarte bessen, bramen en morellen.
Ronde, gebalanceerde en persistente smaak met rijpe en warme tannines.
Eten & Wijn Combinaties
Te genieten bij een biefstuk, geroosterd varkensvlees met pruimen of oude kaas.
Serveer bij 18°C.
PRIJZEN
2012: Bronzen Medaille op IWC 2013.
Riviera Ligure DOP Extra Vergine Olijfolie
– Riviera dei Fiori
Italiaanse olie, 100% Taggiasca-olijf – Koud geëxtraheerd
Lucinasco, gelegen op de top van een heuvel op ongeveer 500 m boven zeeniveau, is een van de mooiste steden in de Oneglia-vallei. De olijfgaarden, die zich onder de stad uitstrekken, bestaan uitsluitend uit Taggiasca-olijfbomen en staan bekend om hun bijzonder gelukkige ligging. Ze produceren olijven met een lagere opbrengst dan andere plaatsen in de vallei, maar de kwaliteit van hun extra vergine olijfolie is uitstekend.
Onze Riviera Ligure DOP-selectie is verkregen uit olijven afkomstig van de olijfgaarden in Lucinasco, perfect geperst in onze olijfmolen.
Koud geproduceerd en verpakt moet (ongefilterd) na eenvoudige natuurlijke decantatie.
De fles is omwikkeld met een vel goudpapier, wat zorgt voor de bescherming van het product tegen licht.
code:DOP .50
Een natuurlijke wijn van een inheemse druif en een originele vinificatie. Wie kan dat beter?
Gewoon Braucol, het is verse framboos en een mooie kruidige structuur: kurkuma, komijn en een vleugje tonkaboon.
Domein: DOMAINE D'ESCAUSSES
Appellatie: GAILLAC
Regio: ZUID-WEST
Kleur: Rood
Druivensoorten: Braucol
Teeltwijze: Biologische conversie
Karakter: licht / fruitig
Inhoud: 75cl
Zwavelgehalte: zeer weinig of niet gesulfiteerd
Oogstjaar: 2019
De gepatenteerde deurstopper is een innovatie die de markt van de sector zal revolutioneren. Het is de enige deurstopper die onafhankelijk werkt op de sluitplaat van de deur, de stijlen of de dubbele deur, met een millimeterregeling van 0 tot 124 mm, dankzij de toevoeging van speciale verlengstukken.
De bouwmaterialen zijn uitgebreid getest door gespecialiseerde laboratoria, net als het werkmechanisme. De strengheid van de tests stelt ons in staat om u een duurzaam en betrouwbaar product aan te bieden.
Een product van Tecnometalsystem.
Afkomstig van een eerste koude persing, garanderen de productie en oorsprong in de EU de kwaliteit en de beste smaakkwaliteiten. De extra vierge olijfolie van François Roméo zal de beste bondgenoot zijn van uw keuken, zowel voor het koken als voor het op smaak brengen van uw gerechten. Naast de ongeëvenaarde smaak profiteert u ook van de gezondheidsvoordelen van olijfolie; eet goed en gezond.
Netto gewicht: 1,450 KG
Capaciteit: 1L
Savon Extra Doux Parfumé Patchouly
UTILISATIE
Bij contact met water geeft de zeep een romige en lichte schuim, die de huid soepel, zacht en subtiel geparfumeerd achterlaat.
NETTO GEWICHT
100 GR
Geschikt voor alle huidtypes
Handgemaakt zeep in Villefranche sur mer.
Zonder kleurstoffen.
Bevat heide-extracten.
INGREDIËNTENLIJST
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/water, parfum, calendula, palm kernel acid, glycerine, europea olea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract flower.
Extra vierge olijfolie, gewonnen uit Picual-olijven, is uitstekend vanwege de samenstelling van vetzuren en de hoeveelheid natuurlijke antioxidanten. Het hoge gehalte aan enkelvoudig onverzadigd oliezuur helpt hart- en vaatziekten te voorkomen. Bovendien maakt het lage gehalte aan linolzuur en het hoge gehalte aan polyfenolen het de meest stabiele olie die er bestaat; het is een volle, rijpe olie. In de mond is het in balans wat betreft bitterheid en scherpte, met herinneringen aan tomatenplanten en groene amandelen.
De gezouten boterkaramel... Om te smeren of over desserts te gieten, het is zo lekker!
Voedingswaarden per 100 g
Energie (kcal) = 437
Energie (kJ) = 1822
Vetten (g) = 30 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 19
Koolhydraten (g) = 40 waarvan suikers (g) = 40
Eiwitten (g) = 1.2 Zout (g) = 0.3
Staat: Nieuw
INGREDIËNTEN: Suiker, Crème fraîche 35% MG, boter* halfzout 18%, melkchocolade BARRY
Netto gewicht: 210 g
Oorsprong: Corsica
ZARGE VOOR SCHUIFDEUREN
Space Primato is ontwikkeld voor zeer grote en drukbezochte omgevingen en verbindt samenhangende ruimtes door de doorgang in elke situatie te vereenvoudigen, dankzij twee parallelle schuifpanelen, enkel of dubbel, die in een enkele structuur zijn geïntegreerd. Beschikbaar voor stucwerk en voor gipsplatenwanden.
Concept: Een alledaagse wijn met het karakter van de rode wijnen uit de Boven-Douro.
Druiven: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca en Tinta Barroca
Hoogte van de wijngaarden: 400 tot 650 m
Bodem: Schist/Graniet
TERROIR & ESTATE
Zandige mergel en kobalt, stenige bodem.
Mediterraan klimaat, beïnvloed door de Mistral-wind.
Biologische wijngaard gelegen nabij het dorp Visan.
DRUIVENVARIËTEN
Grenache 85%
Mourvèdre 10%
Syrah 5%
WIJNMAKING
Handmatige oogst, gedeeltelijk ontsteeld.
Maceratie van ongeveer 2 weken.
Volledig gerijpt in vaten op fijne droesem voor botteling (ongefilterd).
PROEFNOTITIES
Deze wijn heeft een elegante robijn-paarse kleur. De neus onthult aroma's van zwarte bessen en kersen.
De smaak is goed in balans met volle tannines en tonen van zwarte vruchten en drop.
Uitstekende combinatie met Mediterraanse gerechten, wit vlees, mild gekruide gerechten (bijv. paella of curry) en rood vlees.
Verkregen uit een bijna pure verwerking van de druivensoort Bovale Sardo (lokaal bekend als Muristellu), een autochtone variëteit die trouw is weergegeven in deze wijn.
Het is het resultaat van een langzame fermentatie in kleine roestvrijstalen tanks en een lange rijping in kleine Franse eiken vaten gedurende 3 jaar, gevolgd door een verdere rijping in liggende flessen van iets meer dan een jaar.
De kleur is ondoordringbaar robijnrood met paarse tinten, en in de neus opent het majestueus met tonen van vuursteen, grafiet en kleine zwarte bessen.
Op de tong komt de warmte vrij, gevolgd door een structuur van zachte en omhullende tannines, die tonen van pure cacao onthullen.
Ongefilterde wijn; eventuele bezinksel beïnvloeden de kwaliteit niet, maar benadrukken de typiciteit en getuigen van de integriteit en natuurlijkheid van onze wijnbouwprocedures. Uitstekend in combinatie met rijke en gestructureerde gerechten zoals wildgerechten, rood vlees en oude kazen.
Wij bieden Italiaanse olijfolie in verschillende kwaliteitsniveaus en in variabele eenheden, afgestemd op de behoeften van de klant: van 500 ml tot 1000 Lt IBC-containers.
Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille
UTILISATIE
Bij contact met water levert de zeep een romige en lichte schuim, die de huid soepel, zacht en subtiel geparfumeerd achterlaat.
NETTO GEWICHT
100 GRS
geschikt voor alle huidtypes
Zeep handgemaakt in Villefranche sur mer.
voedselkleurstof.
bevat extracten van heide.
INGREDIËNTENLIJST
sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua/water, parfum, calendula, palm kernel acid, glycerine, europea olea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract flower.
Concept: Een wijn om het onschatbare erfgoed van de oude wijngaarden van de Douro Superior te tonen.
Druivenrassen: Druiven van oude wijngaarden, rassen Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Roriz en Sousão
Hoogte van de wijngaarden: 180 tot 600 m
Bodem: Schist en Schist/Graniet